Hlavní obsah

Řidič proměnil své vozidlo na kruhovém objezdu v neřízenou raketu

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prázdných silnic chtěl zřejmě v neděli využít řidič řítící se po vozovce v polském lodžském vojvodství. V rychlosti přehlédl kruhový objezd, který ho vymrštil vysoko do vzduchu. Navzdory tomu, že s autem narazil do hřbitovní zdi, vyvázl Polák pouze se zraněními, která ho neohrožovala na životě.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič proměnil své vozidlo na kruhovém objezdu v neřízenou raketuVideo: Reuters

 
Článek

Nehoda se stala o velikonoční neděli krátce po šesté hodině večerní v obci Rąbień. Jedenačtyřicetiletý řidič se ve velké rychlosti přiřítil na kruhový objezd, najel s vozem Suzuki Swift do zvyšující se betonové zídky uprostřed objezdu. Ta auto vymrštila.

Jak uvedlo místní policejní oddělení, po dopadu těsně minul sochu Jana Pavla II. a skončil v kostelní zdi ohraničující místní hřbitov.

Brit se řítil s dětmi po dálnici stovky kilometrů. Kvůli levnějšímu chlebu

Koronavirus

Podle hasičů, kteří ho museli z auta vystříhat, dosáhl nedobrovolný letec s vozidlem výšky pěti až sedmi metrů a dopadl až o 64 metrů dál.

„Téměř prázdné silnice neznamenají, že není třeba dodržovat pravidla a nejezdit opatrně,“ uvedla místní policie. Z muže byl cítit alkohol, zda před jízdou pil, určí až krevní testy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám