Hlavní obsah

Protestující v Libanonu uklidňovali batole dětskou písničkou

Novinky, tcs

Bejrút je od minulého čtvrtka dějištěm silných protestů, když však skupinka protestujících vyděsila svým skandováním malé batole, vyměnila raději protivládní hesla za dětskou písničku, aby malého chlapce uklidnila.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Demonstranti v Libanonu spontánně začali zpívat překvapenému batoleti v autě dětskou písničkuVideo: Reuters

 
Článek

Když se minulý dostala Eliane Jabbourová se svým vozem mezi demonstrující, její malý syn Robin se probudil a byl vyděšený z hluku okolo. Eliane proto vystoupila a poprosila hlučící skupinu, zda by nemohli kvůli jejímu vyděšenému synovi se skandováním protivládních hesel přestat.

Dav zareagoval jinak, než Eliane čekala. Ještě před chvílí rozhněvání muži začali zpívat dětskou písničku „Baby shark“ a rukama napodobovat žraločí čelisti. Překvapené batole vše sledovalo, zatímco jeho matka si neobvyklý zážitek stihla natočit na telefon.

„I když na záběrech vypadá trochu zmateně, teď se Robin směje pokaždé, když se na video kouká,“ sdělila Eliane agentuře Reuters.

Záběry mužů, kteří se pokouší rozveselit malé dítě, se záhy staly hitem internetu a vnesly pozitivní světlo do několik dní trvajících protestů. Lidé v Libanonu protestují proti stavu hospodářství, veřejných služeb a korupci. Navzdory tomu, že libanonský kabinet vyhlásil v pondělí rozsáhlé reformy, lidé vyhlásili generální stávku a dále protestují v ulicích.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám