Hlavní obsah

Představitelé seriálu Dempsey a Makepeacová slaví 20 let od svatby

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Bylo to příběh jak ze špatného hollywoodského filmu. Když se představitelé hlavních rolí v akčním detektivním seriálu Dempsey a Makepeacová potkali poprvé, neměli o sobě valného mínění. Glynis Barberová měla amerického herce Michaela Brandona za děsivě nepříjemného člověka, se kterým bude noční můra spolupracovat. Nyní oslavili dvacáté výročí svatby.

Článek

Natáčení prvních epizod seriálu bylo tak specifické tím, že se Glynis Barberová s Michaelem Brandonem neměli v lásce a spíše se jízlivými narážkami uráželi. Možná právě proto slavil začátek seriálu takový úspěch, protože měl podle kritiků "šťávu", která tehdy mnoha seriálům chyběla.

Pohledná blondýnka však začala brzy názor na svého kolegu měnit. Během jejich pracovní spolupráce se tak začal postupně vyvíjet i jejich soukromý vztah mimo televizní obrazovky. Jak nyní prozradila, od počátku byl jejich vztah pořádně divoký a jako na mořské hladině - nahoru, dolů.

Je to divočina

"Po dvaceti letech byste i doufali, že se vztah trochu uklidní a vše půjde v pohodě. Ale ne, máme stále pořádnou divočinu. Ale kdo ví, možná je právě v tom to tajemství fungujícího vztahu. Každopádně to není nikdy nudné," uvedla herečka narozená v Jihoafrické republice.

Foto: Profimedia.cz

Glynis Barber a Michael Brandon

První série seriálu se natáčela v roce 1985. Když seriál po třech sériích roku 1986 skončil, pár se na nějakou dobu odloučil, jen aby se o několik let později dal znovu dohromady. V roce 1992, dva roky po svatbě, se páru narodil chlapec Alex.

Mysleli na rozchod, nešlo to

Barberová přiznala, že dvojice už během uplynulých dvou dekád mnohokrát myslela na rozchod, avšak tyto myšlenky vždy následovalo zjištění, že je jejich vzájemná láska příliš silná na to, aby bez sebe mohli žít.

Své policejní odznaky pověsili na hřebíček už před 24 lety, oba ale přiznávají, že by rádi dostali Dempseyho a Makepeacovou ještě jednou na televizní obrazovky. "Mohli bychom se vrátit a udělat jen jednorázovou show, nějaký dvouhodinový speciál," uvedl Brandon a jeho žena mu přitakává: "Byla by to zábava, ukázali bychom, co se s těmi postavami stalo a co dělají nyní."

Reklama

Výběr článků

Načítám