Hlavní obsah

Před 40 lety počali dítě, rodiče je rozdělili, teď se budou brát

Novinky, BBC, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TAUNTON

Chester Locke (64) a Christine Orchardová (57) se poznali už v dětství, chodili spolu a milovali se. Pak však Christine v roce 1967 ve svých 16 letech otěhotněla, její rodiče se naštvali a Chesterovi zakázali jejich dceru vídat. Po 40 letech má celý příběh šťastný konec.

Článek

Rodiče se s Christine odstěhovali a pomohli jí vychovat dceru Tracy. Ta se ve svých čtyřiceti letech rozhodla vystopovat svého biologického otce, což se jí nakonec povedlo. Přestože původně plánovala se s otcem jen sejít, nakonec zorganizovala setkání svých rodičů. A jejich románek propukl po čtyřech desetiletích nanovo.

"Mým záměrem bylo nejdříve ukázat mu jeho vnoučata a také mu říci, že je na cestě dokonce i pravnouče. Vůbec to nebylo o tom, že bych je snad chtěla dát zpátky dohromady. Když se to stalo, tak jsem byla absolutně v šoku, ale bylo to krásné," řekla dnes již čtyřicetiletá Tracy.

"Je krásné vidět je dnes spolu šťastné tak, jak asi byli i před 40 lety," dodala dojatě Tracy.

Výchovu Tracy jí zařídili, otce vidět ale nemohla

"Být svobodnou matkou nebyl tehdy v šedesátých letech žádný med. Moji rodiče se rozhodli, že mi poskytnou ve výchově dítěte veškerou pomoc, ale měli jasnou podmínku, musela jsem přerušit veškerý kontakt s Chesterem," řekla pro BBC Christine.

Chester Locke a Christine Orchardová vstoupí do svazku manželského ještě v tomto roce. Za svědka jim půjde zřejmě dcera Tracy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám