Hlavní obsah

Podle Britů je nejvíce sexy Kylie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Australská zpěvačka Kylie Minogue byla ve čtenářské anketě britského společenského časopisu Heat zvolena ženou s největším sexappealem v showbyznysu. Prý má nejsmyslnější a nejsvůdnější tělo.

Článek

Anketě dominovaly třicátnice, za čtyřiatřicetiletou Kylie skončila dvaatřicetiletá latinskoamerická popová a herecká hvězda Jeniffer Lopezová a jednadvacetiletá americká popzpěvačka Britney Spearsová.

V desítce nejžádoucnějších krásek showbyznysu skončila na čtvrtém místě nejmladší ze zvolených teprve devatenáctiletá Australanka Holly Vanceová. Stejně jako Kylie se i Holly proslavila účinkováním v oblíbeném australském televizním seriálu Neighbours.

Nejstarší ženou soupeřící o obdiv čtenářů časopisu Heat byla sedmatřicetiletá modelka a herečka Liz Hurleyová, která skončila na osmém místě za Victorií Beckhamovou (28), herečkou Angelinou Jolieovou (27) a Jeniffer Anistonovou (34) z televizního seriálu Přátelé.

Deváté a desáté místo připadlo americké popové zpěvačce Anastacii (29) a herečce Catherine Zeta-Jonesové (33).

Reklama

Výběr článků

Načítám