Hlavní obsah

Po dvouměsíční dovolené zjistil, že je pro všechny mrtvý

Novinky, jky, Novinky, Daily Telegraph

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MIDDLESBROUGH

Michael O'Neill z britského Middlesbrough vyjel v červnu do Austrálie na delší dovolenou. Když se nyní po více než dvou měsících vrátil, zjistil, že všichni jeho kamarádi truchlí nad jeho smrtí. Na vině byl především jeho odjezd do zámoří. Odjel na poslední chvíli a zapomněl to dát svým přátelům vědět.

Foto: Profimedia.cz

O otevření obydlí se musela postarat policie. Ilustrační foto

Článek

Michael O'Neill odletěl do Austrálie za svým kamarádem a neuvědomil si přitom, že by se mohlo jeho nenadálé zmizení zdát podivné sousedům. To se ovšem stalo a sousedé po krátké době dokonce kontaktovali policii. Muži zákona tedy rozbili zámek u vstupních dveří a skutečně zjistili, že muž na místě není. Na místě ale bohužel nenašli žádné stopy, které by ukazovaly, že odletěl na výlet do Austrálie.

Minulý týden se ty nejčernější myšlenky jeho přátel naplnily. V místních novinách totiž nalezli prohlášení, ve kterém byla rodina oznámena smrt Michaela O´Neilla z Middlesbrough. Jenže shodou okolností nešlo o Michaela O´Neilla, který odcestoval do Austrálie. Oba byli navíc podobného věku, zemřelému O´Neillovi bylo 50 let a odcestovalému 49 let. Oba navíc měli bratry Kevina a Terryho.

"Odcestoval jsem 2. června za kamarádem a když jsem se minulé pondělí vrátil, tak jsem přišel na to, že mám rozmlácené vstupní dveře. Sousedi si prý mysleli, že jsem zemřel, a tak kontaktovali policii, která mi ty dveře zničila. Všude kam přijdu, mě lidé chytají za ruku a říkají: ´Myslel jsem, že si mrtvý!´ Jednoduše nemohou uvěřit, že jsem to opravdu já a živý."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám