Hlavní obsah

Petra Černocká: "Větší prsa bych nikdy nechtěla"

Praha

Stále mladě vyhlížející zpěvačka Petra Černocká (59) nehodlá nic měnit na své postavě. Kondici si udržuje cvičením, touhu vylepšit si vzhled plastikou či zvětšením ňader nemá a nikdy neměla. Za vrásky se nestydí, ani za to, že letos v listopadu oslaví šedesátku.

Článek

"Nevím ani proč se stydět, když k mému věku to patří. Pokud vím, nikdy nezůstane u jednoho zákroku. No a po tom třetím už dámy vypadají opravdu dost vyjeveně. Vyrovnané tváře ženy nejsou závislé na napětí kůže v obličeji, ale na uvolněnosti mysli," řekla Černocká.

Uznává jen jedinou úpravu obličeje, a to je likvidace příliš povislých víček, která mohou někdy komplikovat vidění. Navíc Petra přiznává, že obličej některých jejích kamarádek se pomocí této úpravy pěkně rozjasnil. Nechat si zvětšit ňadra, nebo naopak zmenšit boky, břicho a kdoví co ještě, a podstoupit liposukci, to prý Petru nikdy v životě nenapadlo. Natož si pořídit silikony.

Petra Černocká

FOTO: Korzo

"Ještě to mohu pochopit u žen, které se živí tělem. Třeba modelky, ty mohou doufat, že s větším poprsím budou mít lepší zakázky. Je to možné, ale stejně mi připadá, že na jejich hubených vytáhlých postavách velká ňadra působí nepřirozeně. Jako by si na hruď přiklopily dvě kulaté pokličky. V jakékoli jiné poloze než ve stoji spatném podle mě nepůsobí s novým, bojovným poprsím normálně," myslí si Petra Černocká.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám