Hlavní obsah

Petra Černocká: I bez plastik můžete v šedesáti vypadat na čtyřicet

– Praha

Petru Černockou jistě každá zná jako nezapomenutelnou Saxanu ze známého filmu Dívka na koštěti. Mladičká Saxana už je však dávno pryč, místo ní je tu zralá šedesátnice, která na svůj věk ale rozhodně nevypadá a neztratila ani kapku ze svého temperamentu. Ke svému životnímu jubileu zpěvačka nyní vydala vzpomínkové album.

Článek

Petra se za svůj věk nestydí. "Je mi šedesát a co? Snažím se vypadat co nejlépe, ale čas se nedá zadržet. Víte, já si myslím, že žena v šedesáti nemá vypadat na čtyřicet. Zastírat kolik je mi let, to mi připadá směšné," říká Černocká Korzu.

Zpěvačka je známá odpůrkyně nejrůznějších plastik včetně zvětšování ňader. "Některé vylepšené dámy mi připomínají Michala Jacksona, o ty s neúměrnými prsy se zase bojím, že se neudrží na nohou a kvůli obrovskému poprsí se převáží," směje se Petra Černocká.

Ona sama vděčí za svůj půvabný zevnějšek také svým rodičům. "Mám štěstí, máme to v genech, ale snažím se jíst zdravě, dostatečně spát, trochu cvičit," prozrazuje Petra Černocká tajemství svého vzhledu. Také zcela záměrně zvolila k rodinné oslavě vegetariánskou restauraci.

Petra doufá, že její dcera Bára, kterou má se svým prvním manželem, hudebníkem a producentem Janem Vaculíkem, půjde v jejích šlépějích. Věří, že žádné experimenty se svým zevnějškem Bára podstupovat nebude. Nic jí prý ale nezakazuje.

Chci být babička

Barbora vystudovala žurnalistiku a zpívá ve vokální skupině Yellow sisters. Kdy splní matčino přání a udělá z půvabné matky konečně babičku, to zatím není jasné.

"Na vnoučata už se moc těším, ale Báře se do toho zatím nechce. Snad se jich dočkám," povzdechla si Černocká závěrem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám