Hlavní obsah

Pergnerová moderuje rozhlasovou seznamku

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Tereza Pergnerová, bývalá televizní moderátorka, se vrací ke svému povolání. Od minulé soboty uvádí na rádiu Frekvence 1 večerní pětihodinovou seznamku, která nese název Rande.

Foto: Dialog Jessenius

Michaela Tůmová s Janem Měsťákem

Článek

"Měla jsem dost škarohlídů a všech těch názorů, že nic nezvládnu," komentovala svůj návrat po několika letech do médií Pergnerová a dodala, že by ráda dokázala, že se jen ta něčeho nezalekne.

"Má v sobě ohromný potenciál učinit ještě jeden průlom, nyní jako skutečně originální rozhlasová moderátorka," řekla o jejím projevu programová ředitelka F 1 Barbora Tachecí.

Pergnerová moderovala kdysi na Nově hitparádu Eso, pak bojovala několik let se závislostí na drogách. Závislosti se nezbavila ani po narození syna Samuela, kterého dostala do péče její matka.

Pražský městský soud loni v květnu odsoudil Pergnerovou k podmíněnému trestu za to, že dala nejméně pětkrát pervitin bývalé družce svého bratra. Soud jí potvrdil roční vězení s roční podmínkou.

Reklama

Související témata:

Související články

Pergnerová je nevinná, rozhodl soud

S nadšeným výskotem vyběhla ve středu ze soudní síně někdejší moderátorka hudebního pořadu televize Nova Eso Tereza Pergnerová (28). Obvodní soud Prahy 8...

Výběr článků

Načítám