Hlavní obsah

Pavel Poulíček pije před spaním pivo

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Sportovní moderátor Pavel Poulíček není sice skalním vyznavačem piva, ale rozhodně nedá na tento nápoj dopustit. Pivo moc nepije především proto, že velmi často usedá za volant, ale před spaním si jej dopřeje.

Foto: Jan Kaše

Hrad Kašperk

Článek

"Já mám zásadu, že před jízdou autem zásadně nepiji alkohol, tedy ani pivo," řekl Poulíček a dodal, že nealkoholické pivo, které je u řidičů velmi populární, zatím nikdy neokusil.

Má totiž pocit, že pivo musí alkohol obsahovat. Pivu bez alkoholu prostě nevěří. To už si dá raději minerálku. Vzhledem k tomu, že je trochu konzervativní, nijak neexperimentuje a nekoštuje různé druhy ochucených piv.

"Pivo má být buď točené nebo v lahvi, má pěnit a být zrzavé, ne žádné jiné," tvrdí.

Sladké spaní

Vzhledem k tomu, že přes den si pivo dát nemůže, je rád, když má doma v ledničce jednu láhev zlatavého moku. Už vyzkoušel, že na něj večer působí pivo vysloveně útlumově. Je proto podle jeho mínění mnohem zdravější než tabletky na spaní. Když si dá jednu dvě sklenice piva těsně před tím, než uléhá do postele, spí pak jako dudek.

"Na mě to působí naprosto perfektně. Jsem okamžitě vláčný, unavený a ráno nemám žádný nepříjemný pocit," pochválil si Poulíček.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Pijete před spaním pivo?

Anketa

Pijete před spaním pivo?
Pravidelně
40 %
Občas
33 %
Nikdy
27 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 200 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám