Hlavní obsah

Pasažérky v letadle zjistily, že jejich sedadla neexistují

Pasažérky společnosti easyJet si pořídily letenky na místa, která neexistovala. Zjistily to po nástupu do letadla, když namísto určené řady sedadel objevily prázdný prostor. Ženy si po chvilce našly nové sedačky, nikdo z posádky jim však podle jejich slov neporadil ani nepomohl.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Britka Daisy Barrová vyrazila se svými kamarádkami na dovolenou. Po ustání dlouhých front na letišti nastoupily natěšené cestovatelky do letadla, kde na ně však čekalo nemilé překvapení.

Místa označená na letence na palubě zkrátka nebyla, uvádí server Mirror.

Barrová bizarní situaci zdokumentovala skrze sociální síť TikTok. Jedna z jejích kamarádek si dřepla do prázdného prostoru, kde měla být sedadla, zatímco ostatní koukaly kolem sebe a bezradně vyhlížely personál.

„Samozřejmě jsme během letu nestály. Prostě jsme šly najít jiná prázdná sedadla, nikdo nám nepomohl. Naštěstí jsme nějaká objevily,“ okomentovala Britka let.

Není jasné, kam ženy cestovaly, ale do cíle se podle všeho dostaly. Komentovaly však, že to nebylo snadné.

Je nedostatek personálu

„V některých letadlech jsme z operačních důvodů měnili konfiguraci sedadel,“ okomentoval mluvčí aerolinek situaci. „Cestující však umisťujeme na nová místa a letí podle plánu,“ doplnil mluvčí.

Společnost easyJet se v posledních týdnech potýká s provozními problémy kvůli nedostatku personálu.

Řada letů se ruší, zejména v Británii kvůli tomu vzniká značný chaos, lidé se také hůře dostávají domů ze zahraničí.

Zrušený let vyústil v napínavou a velmi nákladnou cestu domů

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám