Hlavní obsah

Operní diva Kalivodová: Zhubla deset kilo sexem

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Operní pěvkyně Andrea Kalivodová zhubla deset kilo. Není zatím dřina v posilovně ani hladovka. Česká Carmen hubne díky vášnivým nocím s novým přítelem Alexandrem, se kterým chodí půl roku.

Článek

"Nehubnu nijak cíleně. Pár kilo dole mám, možná to v tom nějakou roli sex hrát opravdu bude," řekla Novinkám Andrea Kalivodová. Operní pěvkyně má nového přítele, právníka Alexandra a postelové radovánky si nemůže vynachválit.

Alexander je vášnivým triatlonistou. Chodí s ním od března letošního roku. Před ním žila několik let s hercem a režisérem Ondřejem Kepkou, nezapomenutelným Honzíkem z Arabely.

Andrea Kalivodová je nejoblíbenější pěvkyní Jiřího Paroubka a jeden čas se dokonce spekulovalo o tom, že k sobě mají ještě mnohem blíž. "Asi to byla závist kolegyň ze Státní opery, protože mi Jirka posílal na jeviště pravidelně velké pugéty," řekla Novinkám Kalivodová.

"Jirka je velký milovník umění a opery zvlášť, nic víc v tom nehledejte," vysvětlila Kalivodová, která nevynechala žádnou Paroubkovu oslavu narozenin a zpívala i na křtu jeho knihy. "Jsme dobří přátelé," dodala.

Česká Carmen si zanedlouho odskočí na jeviště. Bude hrát hlavní roli v operetě Polská krev, kde se bude v roli Wandy alternovat s Martinou Kociánovou. "Je to nádherná práce. Opereta už není co dřív, navíc moje role je operní diva, takže budu vlastně hrát tak trochu sama sebe," dodala Kalivodová.

Reklama

Výběr článků

Načítám