Hlavní obsah

Olga Menzelová poprvé ve svatebních šatech, vdávala se v teplákách

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lázně Bělohrad

Manželka režiséra Jiřího Menzela Olga si po letech vyzkoušela roli modelky. Na mole se objevila ve svatebních šatech. Ty si oblékla poprvé v životě. Jiřího Menzela si brala v teplákách.

Článek

"Je to tak. S Jirkou jsme se brali v Thajsku na pláži a měla jsem triko a tepláky," řekla Novinkám Olga Menzelová, která byla hvězdou módní přehlídky návrhářek Jaroslavy a Dominiky Sedláčkové v Lázních Bělohrad.

Roli modelky přijala kvůli charitativnímu pojetí akce. Výtěžek putuje nadaci Rakovina věc veřejná. "Nejsem modelka a necítím se na mole dobře. Jsem ráda, že to mám za sebou. Předváděla jsem, protože ta akce měla smysl, peníze půjdou na dobrou věc," vysvětlila.

Modelkou nechtěla být ani v dětství. "Manekýnkou jsem se stát nikdy nechtěla, spíš jsem chtěla být slavnou sportovkyní, " dodala manželka režiséra Jiřího Menzela.

Vedle Menzelové se na módním mole objevily také další ženy, které se modelingu nevěnují. Šaty předváděly moderátorky Gábina Partyšová a Lucie Koňaříková Salamé.

Před lety Lucie patřila mezi nejúspěšnější české modelky, na mole ale nestála již osm let. "Byl to příjemný návrat. Předváděly převážně holky - maminky, tak to byla fajn parta a necítila jsem se tak mezi holkami jako modelka důchodkyně" řekla Novinkám Koňaříková.

S dětmi na akci dorazily Míša Nosková, Lucie Králová a těhotná Eva Aichmajerová Decastelo. Během přehlídky Lucii hlídala syna Roberta chůva, o syna Evy se starala v hotelovém pokoji maminka moderátorky.

Eva Decastelo, která párty moderovala, je v šestém měsíci těhotenství. Stále s manželem netuší, zda čekají holčičku nebo chlapečka. "Myslíme si, že to bude kluk, ale potvrzené to zatím nemáme," vysvětlila.

Vlaďka Erbová převzala pro nadaci Rakovina věc veřejná, jejíž je patronkou, šek na dvacet tisíc korun. Podpořit ji do Lázní Bělohrad přijel také její přítel Tomáš Řepka, který s nadací také spolupracuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám