Hlavní obsah

Obézní sekretářka baví svět svým tancem na zastávce

Novinky, vps
Eastleigh

Angličanka Ellie Coleová z města Eastleigh má jeden zvyk. Když čeká po práci na autobusové zastávce, tak si zatancuje. Jen tak pro sebe, se sluchátky na uších. Místní si na to zvykli a baví se. Jednu obyvatelku ale napadlo, že by se o taneční pohyby 34leté ženy mohla podělit s ostatními. Tajně pořídila video jednoho tanečku a nahrála ho na internet. Úspěch se dostavil téměř ihned.

BEZ KOMENTÁŘE: Ellie Coleová tančí na autobusové zastávce

 
Článek

„Každý tady v okolí ji zná, řidiči s uznáním troubí, když jedou okolo. Nemá problém takhle tancovat a je pro nás všechny inspirací,“ řekla britskému listu Daily Mail Jane Rowlandová, která nahrávku pořídila ze své kavárny naproti zastávce.

Video se rychle stalo populárním a lidé si začali vytvářet svoje verze, kdy k osobitým pohybům prostorově výraznější sekretářky přidávají vlastní hudbu. Oblíbená je především píseň Dancing Queen od skupiny ABBA. Coleová později přiznala, že na videu ve skutečnosti tancovala na píseň Knock Down od britské interpretky Aleshy Dixonové.

„Sluchátka mám na uších každý den po cestě z práce. Nemůžu si pomoct, prostě tančím. Moje máma si myslí, že jsem praštěná. Ale já jsem normální 34letá žena, která prostě ráda tancuje,“ uvedla pro Daily Mail Coleová.

„Máme spoustu pozitivních komentářů od lidí, kterým se to video líbí. Její vystoupení nám vždy vykouzlí úsměv na tváři a navíc baví i naše zákazníky,“ dodal partner Jane Rowlandové Nigel Baker.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám