Hlavní obsah

Novoroční sexuální orgie skončily předčasně, účastníci omylem zaklepali u sousedů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neúspěšně skončil nelegální novoroční večírek nedaleko španělské Barcelony. Zhruba pět desítek lidí se v jednom z domů oddávalo sexuálním hrátkám a bouřlivě oslavovalo příchod nového roku. Dva účastníci ale akci, která byla vzhledem k platným vládním nařízením nelegální, omylem prozradili a radovánkám následně udělala přítrž policie.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Sexuální novoroční večírek ve španělské obci LIica d’Amunt nedaleko Barcelony údajně uspořádala skupina Američanů, která do domu pozvala desítky lidí ve věku od 50 do 70 let. Na místo měly rovněž dorazit prostitutky.

Dva z hostů si ale spletli dveře a zaklepali u sousedů, uvedl španělský deník El Mundo. O nelegální akci se tak brzy dozvěděla i policie, která vyrazila na místo situaci prověřit. Uvnitř domu skutečně objevila zhruba 50 lidí, kteří bujaře oslavovali nejrůznějšími možnými způsoby.

Pastor vzplanul s dominami, oltář skončil v plamenech

Koktejl

Vzhledem k tomu, že podle platných vládních opatření se mohlo silvestrovských oslav účastnit maximálně 10 lidí, došlo k porušení nařízení a akce byla ukončena.

I když organizátoři akce policii tvrdili, že majitel domu ví, jaká akce se v jeho nemovitosti koná, účastníkům večírku byly rozdány pokuty za porušení covidových pravidel.

Reklama

Výběr článků

Načítám