Hlavní obsah

Nikol Štíbrová se s rolí puberťačky sžila

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

I přes své mládí má Nikol Štíbrová (18) na svém kontě poměrně slušnou řádku rolí. Zkusila si již hraní v několika pohádkách a seriálech, ale první větší šance prokázat talent se jí naskytla až v televizním seriálu Pojišťovna štěstí, kde hraje problematickou pubertální dívku Karolínu.

Foto: Ludmila Oravcová
Článek

Ačkoliv sama je ve skutečnosti úplně jiná a snaží se udržovat dobré vztahy s rodiči, neměla problém se do Karolíniny kůže vžít. Naopak si to prý často přímo užívala.

"Záporné role se většinou hrají lépe než kladné. Navíc si v seriálu vyzkouším, jaké to je, zařvat si na rodiče a doma pak být zticha," řekla Štíbrová.

Nikol doufá, že se jí daří chovat se ke svým rodičům lépe, než se v seriálu chová její postava. "Snažím se být hodná dceruška, i když nevím, jestli mi to jde," konstatovala.

Čeká na lásku

V současnosti Nikol nemá žádného přítele. Přiznala, že potkat vysněného chlapce by si určitě přála, ale nechává zatím všemu volný průběh. "Musím to přestat řešit, nemá to cenu. Možná něco přijde, možná ne. Uvidíme."

Během natáčení Pojišťovny štěstí prý mezi ní a Vojtou Kotkem, který v seriálu ztělesnil sympatického a vyrovnaného Ondřeje, žádná jiskra nepřeskočila. "Vojta je skvělý kamarád," ubezpečila Štíbrová.

Reklama

Související témata:

Související články

Pojišťovna štěstí diváky neztrácí

Pojišťovna štěstí opět zaujala diváky, její druhý díl v neděli sledovalo 2,897 miliónu lidí, což je jen o 60 tisíc méně, než zhlédlo první pokračování. Opět...

Kateřinu Brožovou pojišťovny zklamaly

Ačkoli v novém seriálu Pojišťovna štěstí hraje Kateřina Brožová manželku ředitele soukromé pojišťovny, sama podobným institucím nevěří, neboť s nimi nemá dobré...

Výběr článků

Načítám