Hlavní obsah

Nicole Kidmanová porazila Jennifer Anistonovou v karibském tanečním duelu

Novinky, Jakub Kynčl

Hollywoodské krásky Nicole Kidmanová a Jennifer Anistonová v současné době filmují na havajském ostrově Maui romantickou komedii Just Go with It společně s Adamem Sandlerem. A důkazem, že si natáčení užívají, je i bitva v exotickém tanci, do které se půvabné herečky pustily. Podle přihlížejících duel těsně vyhrála Nicole Kidmanová.

Článek

"Opravdu je to natáčení tmelí. Působí jako ty nejlepší kamarádky, i v pauzách mezi natáčením tráví veškerý čas spolu, vtipkují a smějí se. Minulý pátek se dokonce odhodlaly zasoutěžit si v místních tancích. My všichni jsme museli rozsoudit, která z nich tancovala lépe," uvedl jeden z členů štábu.

"Tancovaly asi pět minut, obě byly úžasné. Snad všichni jsme byli pro remízu, ale nepřijaly to, a tak se konalo další kolo, to už i s obručemi. Ano, šlo o tradiční tanec hula-hop. Bylo to vážně těsné, ale o chloupek zvítězila Nicole," dodal zdroj.

Člen štábu dodal, že je natáčení celého filmu vlastně jedna velká zábava, samé hry a vtipkování: "Jsem si jistý, že se ta atmosféra promítne do samotného filmu, je to asi nejlepší natáčení, kterého jsem se kdy účastnil."

Reklama

Výběr článků

Načítám