Hlavní obsah

Nicol Lenertová nebude mít v soutěži protekci

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Bývalá moderátorka Televizních novin na Nově Nicol Lenertová se zúčastní nové reality show Miliónový pár. Soutěží bude provázet Robert Hégr, který si je dobře vědom popularity Nicol, nijak jí však nadržovat nebude.

Foto: Kateřina Ostradecká

Soulkostel u vernéřovické studánky.

Článek

"S Nicol jsem se nikdy osobně neviděl, ale samozřejmě o ní dobře vím," řekl Hégr.

"Ovšem je naprosto nemyslitelné, že bych jí nadržoval. Může si být jistá jen tím, že v soutěži bude mít stejná pravidla jako každý jiný," dodal.

Hégr by sám našel odvahu do podobného typu soutěže se přihlásit. Nakonec je ovšem rád, že v ní bude působit jen jako moderátor.

Třináctidílná seznamka na Nově odstartuje v polovině září. V konkurzu na post moderátora uspěl právě devětadvacetiletý Robert Hégr, který pochází z Brna.

Absolvoval Fakultu elektrotechniky a informatiky VUT. Poté působil jako rozhlasový moderátor a nyní je spolumajitelem reklamní a produkční agentury.

Lenertová se v současnosti věnuje hudbě. S Robertem N. nazpívala píseň My to zvládnem, která kdysi proslula v podání Ivety Bartošové a Petra Sepešiho.

Kromě toho Nicol a Robert N. spolu nazpívali duet Znala panna pána z muzikálu Jak utopit doktora Mráčka aneb konec vodníků v Čechách.

Reklama

Související články

Nicol Lenertová: Nikdy svých rozhodnutí nelituju

Přestože tvrdí, že si venku nabrousila lokty, působí po svém návratu z Ameriky bývalá novácká moderátorka Nicol Lenertová (28) stále jako naivní panenka, která...

Nicol a Roberta přitahuje vodní živel

Voda je pro zpěváka Roberta N. a bývalou televizní hvězdu Nicol Lenertovou nespoutaným živlem, který je stále přitahuje a neváhají za ním vážit dlouhou cestu....

Výběr článků

Načítám