Hlavní obsah

Naštvali ho na úřadu práce, tak do něj vjel autem

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Norwich

V anglickém Norwichi byl v pátek odsouzen k 15 měsícům vězení Christopher Leeds, který před dvěma měsíci vjel se svým vozem skrz vchodové dveře do tamní pobočky úřadu práce. Byl totiž naštvaný a frustrovaný z přístupu úředníků, uvedla britská média.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž se naštval a vjel autem do pobočky úřadu práceVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Leeds přišel na úřad v pátek 22. března a stěžoval si, že mu nebyla vyplacena podpora v nezaměstnanosti. Úředníci mu ale nemohli pomoci a řekli mu, ať přijde znovu v pondělí. Pětatřicetiletý Angličan jim při odchodu vyhrožoval, že pokud ani pak nedostane svoje peníze, projede autem dovnitř.

Když se dostavil v pondělí, problém s penězi se opakoval. Leeds se napřed pokoušel dostat svou stížnost telefonicky na vyšší místa, ale neuspěl. Praštil proto s telefonem a odešel z budovy.

Za chvíli se vrátil, ne ovšem pěšky, ale v autě. Tedy přesně tak, jak slíbil. Prorazil vchodové dveře a zastavil se o pult na recepci. Naštěstí nikoho nezranil. Do příjezdu policie ho zadržela ochranka.

„Nad svým činem neprojevil žádnou lítost a při výslechu uvedl, že by to udělal znovu,“ okomentoval případ vyšetřující policista Jonathan Church.

Kromě patnáctiměsíčního trestu odnětí svobody byl Leedsovi udělen ještě roční zákaz řízení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám