Hlavní obsah

Našla Lenertová novou lásku?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Vztah bývalé moderátorky TV Nova Nicol Lenertové s nejlépe placeným hokejistou planety Jaromírem Jágrem je již více než tři roky minulostí. Nicol byla v centru pozornosti médií na konci minulého roku, kdy kvapem opustila televizi a odjela do USA. Nyní se je jí opět všude plno a navíc se proslýchá, že si našla nového přítele.

Foto: UNICEF

UNICEF podporují mnohé osobnosti české kultury

Článek

 Novým objevem osmadvacetileté Lenertové je zpěvák Robert N., který je o tři roky mladší. Nicol si úzkostlivě chrání své soukromí. "S Robertem jsem se setkali, ale prozatím vám k tomu víc neřeknu," uvedla pro Novinky Lenertová. Poprvé se milenecká dvojice objevila na veřejnosti na parníku Rádia Hey minulý čtvrtek.

"Nicol je fajn holka," sdělil Robert a potvrdil, že se poprvé potkali v srpnu v nahrávacím studiu Martina Hájka, kde pracoval na novém albu. Dalšímu setkání ve zmíněném studiu již Robert tak trošku pomohl. "Zeptal jsem se Martina, kdy Nicol zase přijde. No, a pak jsem přišel o několik minut dříve," uvedl zamilovaný zpěvák.

Společný duet?

Lenertová se netají tím, že kromě vystupování v reklamách se chce věnovat rovněž zpívání. Dokonce si s novou láskou chce zazpívat duet. "Je to hodně, hodně dávno starý hit Ivety Bartošové a Petra Sepešiho My to zvládnem," uvedla.

Mimo zpívání se však nebrání ani dalším pracovním aktivitám. "Prozatím není nic jisté, ale ráda bych se chtěla věnovat tomu, co jsem posledních pět let dělala," sdělila Novinkám bez bližších podrobností. Na dotaz zda by to mohla být třeba práce v rádiu Hey jen řekla: "Proč ne."

Nicol Lenertová loni v listopadu utekla bez rozloučení z TV Nova, se letos v létě vrátila na prázdniny domů do Liberce. Posléze se zjistilo, že Nicol v USA a Kanadě studovala jazykovou školu. Na postu moderátorky Televizních novin ji nahradila černovláska Jana Adámková, která před tím hlásila na Nově počasí.

Reklama

Výběr článků

Načítám