Hlavní obsah

Na internet unikly fotografie nahé Britney Spearsové

New York

Zpěvačka Britney Spearsová je opět hvězdou, tentokrát na internetu, díky fotkám s vystřiženými záběry z klipu "Gimme More". Video, které Spearsová natáčela v roce 2007, bylo původně mnohem peprnější. Zpěvačka se v něm objevuje téměř nahá.

Článek

Na fotografiích, které se objevily na webových stránkách AlecByrne.com, jsou zachycena zpěvaččina odhalená prsa, která se nakonec v konečné verzi klipu neobjevila. V něm zpěvačka v černé paruce tančí kolem tyče. Má na sobě síťované punčochy, šortky, které nezakrývají její pozadí ani z poloviny, a krátkou bundičku.

Tehdy by ještě byla schopná své dva syny klidně vyměnit za flákotu z Taco Bell anebo dvě marlborky.
nejmenovaný zdroj

Bundu si ke konci klipu sundá, ale pohledu, který je na uvedených fotkách, se v klipu nedočkáte.

Nebyla dobrá matka

"Když jsem poprvé viděl tyhle fotky nahoře bez, říkal jsem si, že je to podvrh. Ale pak jsem si uvědomil, že jsou to vystříhané záběry z jejího videa natáčeného v roce 2007 s názvem Gimme More. Tehdy by ještě byla schopná své dva syny klidně vyměnit za flákotu z Taco Bell anebo dvě marlborky. Takže pak mi došlo, že je to úplně odhalená Britney, která si pomalovala prsa fixou a trvala na tom, že se to video natočí podle ní," uvedl nejmenovaný zdroj.

Čas ukáže, jestli peprné fotky zvýší nebo naopak sníží poptávku po vstupenkách na evropské "cirkusové turné" bývalé popové princezny Britney.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám