Hlavní obsah

Na digitálním billboardu na Filipínách se omylem přehrávalo porno

Řidiči ve filipínském městě Makati museli být v šoku, když se v úterý na digitálním billboardu umístěném na jedné z tamních světelných křižovatek začal přehrávat film pro dospělé. Erotická scéna se na billboardu zjevně objevila omylem a k vidění byla po dobu asi 30 sekund. Po viníkovi nešťastného přehmatu se nyní pátrá.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Na digitálním billboardu na Filipínách se omylem začal přehrávat film pro dospěléVideo: AP

 
Článek

Jen těžko uvěřitelné záběry se podařilo natočit jednomu z tamních řidičů. Na videu je viditelné, jak se muž se ženou na obrazovce velkého billboardu oddávají sexu, zatímco jejich počínání alespoň částečně zakrývá výstražné okno.

To se evidentně člověku, který za celým nešťastným incidentem stojí, podařilo odkliknout, poté přehrávání minimalizovat, a nakonec také vypnout. Celé představení trvalo zhruba 30 sekund.

„Nemohl jsem tomu uvěřit. Bylo to vtipné a překvapující zároveň. Nemám tušení, kdo za tím vězí,“ svěřil se agentuře AP muž, který video natočil.

Incident se nyní vyšetřuje a billboard údajně zůstane mimo provoz až do té doby, než se najde viník. Paradoxem na celé situaci je, že se odehrála zrovna na konzervativních Filipínách, které jsou posledním státem na světě (vyjma Vatikánu), kde není legální ani rozvod manželství.

Reklama

Výběr článků

Načítám