Hlavní obsah

Muži nemají o Nicole Kidmanovou zájem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Australská herečka Nicole Kidmanová, která sama vychovává dvě děti, zatím pravou lásku nenašla. Domnívá se, že jakožto o samoživitelku o ni muži neprojevují zájem. Informoval o tom ve čtvrtek internetový server Cardiff.

Foto: Jan Mrenica

Skvělá parta lidí se sešla na 2.ročníku šipkového memoriálu

Článek

Přesto věří, že jednou potká někoho, s kým bude opravdu šťastná. "Ale není to tak jednoduché, jak by se mohlo zdát," dodala herečka. "Jsem 37letá žena se dvěma dětmi. Muži nestojí ve frontě před mými dveřmi," poznamenala pro časopis Now.

Přednost mají potomci

"Nechci kvůli tomu dělat povyk, děti jsou teď mou prioritou. Beru je všude s sebou, do kina či na baseball. Pro nově příchozího muže to není právě lákavé, že?"

Kidmanová žije od loňského rozchodu v prosinci se zpěvákem Lenny Kravitzem sama. Sice se v tisku objevily spekulace, že navázala románek se svým bývalým manželem, hercem Tomem Cruisem, ty však herečka jednoznačně popřela. 

"Tato část mého života skončila a je to minulost. Jsme spolu stále v kontaktu kvůli našim dětem. Ale jsem svobodná, v mém životě nyní nikdo není," ujistila Nicole.

Reklama

Související témata:

Související články

Nicole Kidmanová se málem udusila

Australská herečka Nicole Kidmanová vděčí číšníkovi z newyorské restaurace za záchranu života. Při pojídání předkrmu jí totiž zaskočilo sousto a začala...

Kidmanová přetáčela špatné scény

Uprostřed práce na novém snímku režiséra Sydneyho Pollacka zastihla nejžádanější hollywoodskou herečku Nicole Kidmanovou nepříjemná zpráva. Její předchozí film...

Nicole Kidmanové kvůli roli vycpou poprsí

Přestože se hollywoodská herečka Nicole Kidmanová může pyšnit hezkou tváří a takřka dokonalou postavou, kvůli roli v muzikálu The Producers budou její ženské...

Výběr článků

Načítám