Hlavní obsah

Muž vyhrál na los čtvrt miliónu. Snědl ho vzteky, protože nedostal peníze hned

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krakow

Prodáváním losů na palubách svých letadel si přilepšují nízkonákladové aerolinky Ryanair. Pasažér stroje mířícího z polského Krakowa do East Midlands ve Velké Británii měl to štěstí, že vyhrál na svůj los 10 tisíc euro. Poté, co mu však posádka oznámila, že mu je vyplatí až kancelář na zemi, nikoliv okamžitě oni, svůj los vzteky snědl.

Článek

Nejmenovaný pasažér aerolinek Ryanair neudržel na uzdě svůj temperament, a tak se připravil o více než čtvrt miliónu korun. Když se dozvěděl, že nedostane vyhrané peníze během několika minut, podle letecké společnosti propadl depresi a silně frustrován začal svůj los pojídat.

Jeho unáhlený čin však znamená, že přišel o šanci vybrat si peníze po přistání. Výhra tak bude nyní darována na charitu.

"Posádka letadla a někteří další pasažéři se snažili muže přimět, aby výherní tiket nejedl, ale on se postavil a stejně ho snědl. Naši pasažéři byli vždy nadšení, když si mohli po doletu domů vybrat nějaké vyhrané peníze, ale ne tak náš poslední výherce. Ten pravděpodobně čekal, že běžně máme 10 000 euro na palubě, jen tak pro jistotu," uvedl mluvčí aerolinek Stephen McNamara.

Nejdražší vzdušný pokrm v historii

"Naše letušky a stevardi se pokusili muže od jeho podivného gurmánského činu odradit i tak, že mu nabídli jeden z našich skvělých sendvičů, pizzu či sladké, ale on měl zjevně daleko vytříbenější a dražší choutky," dodal mluvčí s tím, že tento los byl asi nejdražším pokrmem, který kdy člověk na palubě letadla snědl.

Lidé nyní mohou na stránkách letecké společnosti hlasovat, na jakou charitu peníze z výherního losu půjdou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám