Hlavní obsah

Muž vydržel obalený včelami přes hodinu. Světový rekord padl

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek padl v kanadském Torontu jeden ze světových rekordů. Juan Carlos Noguez Ortiz, který pracuje na nedaleké medové farmě, vydržel s hlavou obalenou včelami 61 minut. O sedm a půl minuty tak překonal světový rekord a na náměstí Yonge-Dundas mu aplaudovaly stovky diváků.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Muž obalený včelamiVideo: Reuters

 
Článek

Pro kanadskou televizi CBC Ortiz uvedl, že před svým pokusem trénoval nebezepčně vypadající kousek jenom dvakrát. „Chtěl jsem ukázat lidem, že se včel nemusejí bát,“ řekl důvod, kterého ho ke kaskadérskému kousku vedl.

Včely poskytl majitel farmy, kde Ortiz pracuje, Peter Dickey. „Přivezli jsme sem sto tisíc včel. Ale brali jsme jen ty jemné a krotké. To je při takovýchto věcech opravdu důležité,” sdělil stanici CBC.

Dickeyho farma rovněž poskytla včely k natáčení hororového dramatu Blood Honey, který bude mít v těchto dnech premiéru.

Doposud nejvíce včel na své tělo přilákal Číňan Kao Ping-kuo, který nechal na své tělo přistát postupně na milión včel. Včelstvo o celkové hmotnosti více než sto kilogramů na sebe nalákal tak, že si na sebe nechal připevnit malé klícky se včelími královnami. Číňan dostal přes dva tisíce žihadel, Ortiz svůj pokus přestál bez bodnutí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám