Hlavní obsah

Muž vybalancoval 60 000 kostek domina. Následný pád byl kolosální

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je důležité mít svůj koníček a věnovat se mu. To by mohl potvrdit i mladý Kanaďan, který je nadšencem do stavení nejrůznějších objektů z domina. Nyní překonal veškeré své dosavadní rekordy a vybalancoval celkem 60 000 kostek domina. Své šikovné počínání přitom zaznamenal na video, a to i včetně momentů, na které by nejraději zapomněl. A poté? Stavbu opět sám zničil.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž stavěl téměř tři dny zeď ze 60 000 dominových kostek. Potom spadla během 12ti vteřin

 
Článek

Každá ze 60 dominových zdí se skládala přesně z 990 kostek domina. Dalších 600 kostek bylo pak využito na vytvoření číslic na podlaze. Celkem tak bylo využito úctyhodných 60 000 kostek. A že se mu při stavbě chvílemi nedařilo, to se můžete přesvědčit v druhém videu, které monitoruje nepodařené momenty z průběhu stavby.

BEZ KOMENTÁŘE: Zdárnému postavení dominové zdi předcházela řada neúspěšných pokusů

Šikovnému Kanaďanovi, který používá na internetu přezdívku FlippyCat, trvalo postavení obří dominové stavby 65,5 hodiny. V ostrém kontrastu s tímto časovým úsekem je pak pouhých 12 vteřin, které zabral kolosální pád dominového komplexu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám