Hlavní obsah

Motorkář jen těsně unikl přejetí autem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Singapur

Následující video jasně ukazuje, proč by si řidiči na silnici měli od ostatních vozů udržovat potřebný odstup. Incident, který se stal v pátek 27. ledna před osmou hodinou večer, natočil řidič jedoucí po dálnici KPE v Singapuru. Motocyklista jedoucí přímo před ním ztratil kontrolu nad svým strojem, spadl na silnici a jen o fous se vyhnul tomu nejhoršímu.

BEZ KOMENTÁŘE: Motocyklista se jen těsně vyhnul ničivé srážce

 
Článek

Motocyklista může hovořit o velkém štěstí, kdyby řidič za ním jel o něco rychleji a nedržel si takový odstup, mohl celý incident dopadnout úplně jinak. Na videu je vidět, že motocyklista náhle začal na svém stroji balancovat, a po chvíli se s ním zřítil na silnici. Automobily kolem něj začaly hned brzdit. A naštěstí i automobil jedoucí přímo za ním stihl zabrzdit včas.

Jeho řidič navíc celou kolizi natočil na kameru uvnitř svého vozu a nahrávku umístil na internet. Video tak může sloužit jako preventivní varování pro všechny řidiče, kteří vyráží na silnice.

Reklama

Výběr článků

Načítám