Hlavní obsah

Moderátorka v přímém přenosu nechtěně nakreslila mužské přirození

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O pořádný kiks se postarala americká moderátorka Siobhan Rileyová. V přímém přenosu ilustrovala na dotykové obrazovce, jak probíhající stavba ve městě Saginaw způsobuje dopravní problémy. Na mapě ale omylem nakreslila tvar, který nápadně připomínal mužské přirození.

BEZ KOMENTÁŘE: Moderátorka v přímém přenosu nechtěně nakreslila mužské přirození

 
Článek

Rileyová pracuje pro stanici ABC12, která pokrývá americký stát Michigan. Před kamerou se pohybuje už několik let, ale podobný trapas se jí dosud vyhýbal.

Těžko říct, na co myslela, když během zpravodajství popisovala vliv probíhajících stavebních prací na dopravní situaci v centru města Saginaw. Výsledek byl ale víc než jasný.

Záznamem komického incidentu se baví tisíce diváků na internetu. Rileyová ani její zaměstnavatel zatím k situaci neposkytli žádný komentář.

Reportérka radila, jak se chovat před medvědem. Na její účet se baví celý svět

Ještě populárnější se díky své nechtěné nemotornosti stala nedávno reportérka Julie Tremmelová, která nenapodobitelným způsobem předváděla, jak si poradit při setkání s medvědem. [celá zpráva]

Reklama

Související články

Moderátor se proškytal celým vysíláním

Škytavka není rozhodně nic příjemného a už vůbec ne, když někoho postihne během živého televizního vysílání. Své by o tom mohl vyprávět americký moderátor...

Výběr článků

Načítám