Hlavní obsah

Mladík se zřítil z vodopádu, vyvázl jen se zlomeným zápěstím

Novinky, tcs

O obrovském štěstí může hovořit sedmnáctiletý Harry Weatherhead, který si na konci července užíval s přáteli u vodopádů Crammel Lin v anglickém Northumberlandu poblíž skotských hranic. Prudká voda podrazila mladíkovi nohy a ten se nekontrolovatelně zřítil z výšky více než devíti metrů mezi kameny ve vodě.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Mladík spadl z devítimetrového vodopáduVideo: Reuters

 
Článek

Na 23. červenec mladík, který je vášnivým hráčem ragby, zřejmě jen tak nezapomene. Ošklivě vypadající pád natočil jeden z jeho přátel a nahrávka by mohla sloužit jako instruktážní video, jak se nechovat u divoké vody.

Harry to odpoledne do vody skákal z níže položených kamenů, rozhodl se ale, že skočí z vrcholku malebných vodopádů. V okamžiku, kdy se chystal skočit, přišla velká vlna a podrazila mu nohy. Místo aby skočil, Harry dolů nekontrolovaně padal.

„Nějak se mi podařilo doplavat za pomoci přátel na břeh a lehnout si na zem,“ svěřil se Harry deníku Mirror. Bolest nejprve necítil, ta přišla až v okamžiku, kdy se pokoušel postavit. Celou pravou polovinu těla měl jako v ohni a nemohl se pořádně pohnout.

Na místo okamžitě vyrazili záchranáři. Protože se obávali, že by mladík mohl mít rozsáhlá vnitřní zranění, byl pro něj vyslán i vrtulník. Teprve v nemocnici testy ukázaly, že kromě pohmožděnin na půlce těla má Harry pouze zlomené zápěstí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám