Hlavní obsah

Mladíci závodili s lamborghini a ferrari, v tunelu je odepsali

Novinky, vps

Pozdvižení způsobila v Číně nehoda, při níž dva 20letí mladíci v tunelu v centru Pekingu odepsali vozy lamborghini a ferrari. Ačkoliv nehodu sváděli na kluzkou vozovku na vjezdu do tunelu, policie je zadržela a obvinila z nebezpečné jízdy.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Souboj lamborghini s ferrari neměl vítězeVideo: China-Recorder, Newsflare.com

 
Článek

Server People´s Daily Online uvedl, že zelené lamborghini se nacházelo asi 100 metrů od červeného ferrari a na vozovce nebyly patrné žádné stopy po brzdění. Trosky obou aut byly rozesety ve značné vzdálenosti. V tunelu je jinak povolená šedesátka.

Oba řidiči vyvázli z nehody bez zranění. Sanitka převezla do nemocnice spolujezdkyni z lamborghini, neutrpěla však žádné vážné zranění.

Místní obyvatelé uvedli, že na rovném úseku před tunelem často slýchávají burácení motorů a na noční závodění řidičů si stěžují již léta.

O nehodě hojně diskutovali lidé na čínských sociálních sítích. Vadila jim především nezodpovědnost obou mladíků, kteří se podle nich chovali jako „rozmazlené bohaté děti“.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda Lamborghini Hurácan na dálnici M7Video: Maďarská policie

Ještě více poničil lamborghini, konkrétně model Huracán, řidič, který s ním havaroval loni v září na maďarské dálnici v rychlosti přes 300 km/h. Video zveřejnila v lednu maďarská policie. [celá zpráva]

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám