Hlavní obsah

Miss Věrná zabodovala na světové soutěži krásy: Skončila na druhém místě

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha/Plodsko

Hana Věrná, 2. vicemiss ČR 2009, uspěla na světové soutěži krásy Miss Supranational. Ve finále, které se konalo v polském Plodsku v sobotu večer, skončila na druhém místě.

Článek

"Jsem nadšená. Takový úspěch jsem nečekala. Je to neuvěřitelné. Stále se z toho nemůžu vzpamatovat," řekla Novinkám první dojmy po svém triumfu Věrná. O absolutní vítězství naši krásku připravila Miss Panamy.

Na finálovém večeru Hana oslnila v šatech od návrhářky Gábiny Páralové. Hlavní róba byla ušita z bílého stoprocentního hedvábí se zlatými motivy.

Hana do Polska odletěla před dvěma týdny. Od té doby byla i s dalšími 65 soutěžícími v jednom kole. První dny strávily dívky ve Varšavě, poté se přesunuly do Vilicze, kde natáčaly své spoty, fotily, nacvičovaly taneční choreografii na finálový večer.

„Choreografie byla dost náročná. Dostaly jsme za to ale zasloužený odpočinek a jezdily jsme po výletech. Byly jsme se podívat na místě, kde se narodil Papež, v Krakově, v Solném městě. Tam jsem zažila zde snad největší zážitek, dokonce jsem se i trochu bála. Jely jsme totiž výtahem 200 metrů po tmě," prozradila Věrná.

Dívka vedle druhého místa v hlavní soutěži vybojovala také titul Miss Wieliczka, což je ocenění za nejlepší národní kroj. „Bylo to pro mě velké překvapení. Měla jsem obrovskou radost, že kroj, který mi půjčil dědeček, mi přinesl tolik štěstí," dodala Věrná.

Hana Věrná je druhou kráskou, která v Polsku na světové soutěži krásy bodovala. Před čtyřmi lety se zde stala Miss World Taťána Kuchařová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám