Hlavní obsah

Miss Průšová boduje ve světě: kariéra topmodelky za milióny

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Kateřina Průšová má ve svých 26 letech životní šanci. Dostala nabídku nafotit titulní stranu světově nejuznávanějšího módního časopisu Vogue. Má tak šanci se katapultovat mezi největší světové topmodelky.

Článek

Focení pro módní časopis Vogue je metou všech světových modelek. Dostat se na titulní stranu je snem každé dlouhonohé krásky. Na titulní straně se objevují největší světové topmodelky jako Karolina Kurková, Gisele Bündchenová nebo Kate Mossová. Pro Vogue pózovala nedávno například první dáma Michelle Obamová. Když se totiž začínající modelka objeví na titulní stránce Vogue, má zaručenou hvězdnou slávu a kšefty za milióny.

Průšová už za pár dní odlétá do Panamy. "Jedu fotit testovací snímky. Pokud vše dobře dopadne, titulku bych měla fotit v New Yorku," svěřila se Novinkám Průšová, pro kterou je focení pro latinskoamerický Vogue životní šancí. "Vím, že to je velký úspěch, přehnané naděje si ale nedělám. Já už jsem jako modelka vlastně skoro důchodkyně," vysvětluje se smíchem.

Kvůli focení teď víc než kdy předtím ale pracuje na svém těle. "Chodím minimálně třikrát týdně do fitka a dávám si pozor i na stravu. O hebké tělo i bolavá záda dbám na thajských olejových masážích. Předesílám, že nesnáším takové to šmrdlání. Mám to ráda pořádně drsně," dodala Průšová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám