Hlavní obsah

Miss Praha 2010 Open se stala půvabná bruneta Denisa Domanská

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V sobotu 6. listopadu byla v pražském paláci Žofín zvolena již jedenáctá Miss Praha Open. Stala se jí Denisa Domanská, osmnáctiletá studentka gymnázia z Koryčan u Zlína. Ta si za vítězství mohla odvést nový vůz značky Peugeot. Domanská však nezvítězila jen u odborné poroty, okatá kráska získala zároveň i titul Miss Internet.

Článek

Budoucí vítězka během finálového večera roztleskala sál hitem skupiny Abba Honey Honey. A nebyla jediná, která publikum zaujala. Že se v letošním ročníku sešly mimořádně nadané dívky, potvrzuje i první vicemiss Praha Open Tereza Jinochová z Neratovic. Ta se od pěti let věnuje tanci a při volné disciplíně předvedla ukázku rumby a jivu, s nimiž získala první místo na Mistrovství ČR v družstvech.

Vítěznou dvojici doplnila Kateřina Suchárová jako druhá vicemiss Praha Open. Třiadvacetiletá Kateřina je podle vlastní charakteristiky „všestranná“, pochází z Přerova a během večera předvedla kouzelnickou show, při níž přiměla svou kouzelnickou hůlku létat.

Poslední korunku mohli vítězce udělit sami diváci v sále. Titul Miss Sympatie si tak odnesla jednadvacetiletá Eliška Urbancová z Telče, temperamentní milovnice koní, která diváky zaujala klavírním vystoupením.

Celým večerem provedla diváky pohotová Miluše Bittnerová společně s Miroslavem Šimůnkem. Dynamickým vystoupením se představil Sámer Issa a finálovou píseň pro vítězku zazpíval Kamil Střihavka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám