Hlavní obsah

Micka Jaggera honí před koncertem mlsná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

RIO DE JANEIRO

Zpěvák legendární rockové skupiny Rolling Stones Mick Jagger prozradil recept, jak vydržet i po šedesátce křepčit na pódiu během celého dvouhodinového koncertu jako mladík. Před vystoupeními si prý vždy pochutná na kuřeti s bramborovou kaší, po koncertech potřebuje čokoládu, vypije celou láhev vodky a zalije to "spoustou vody".

Článek

Jagger to řekl v rozhovoru pro brazilskou televizi Rede TV, přičemž moderátorkou talk-show nebyl nikdo jiný než jeho někdejší milenka, bývalá brazilská modelka Luciana Gimenezová, se kterou má rocker syna Lucase.

Při té příležitosti prozradil ze svých libůstek mnohem víc. "Rád skládám písně, čtu knihy, chodím na procházky a do kina. Dělám prostě to, co má rád každý. Mám rád také sporty jako kriket, tenis a fotbal. Pozor na Angličany na mistrovství světa!" varovala dvaašedesátiletá superstar.

Rolling Stones v sobotu měli obří koncert na slavné pláži Copacabana v Rio de Janeiru. Bezplatného vstupu využilo 1,2 miliónu návštěvníků. "Koncert byl navzdory děsnému vedru úžasný. Něco takového jsme dosud nikdy nezažili ani neuspořádali," pochvaloval si Jagger.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám