Hlavní obsah

Michaela Wostlová v úspěch na Miss International nevěří

PRAHA/PEKING

První vicemiss České republiky 2004 Michaela Wostlová bude mít krušnou noc. V sobotu jí totiž v čínském Pekingu čeká finále soutěže Miss International. Sama si ale příliš velké šance nedává.

Foto: Jiří Smutný

Detail ze zvacího plakátu

Článek

"Jsou tu tak překrásné holky, že to určitě budou mít porotci moc a moc těžké. Ale potěšilo by mě, kdybych byla vybrána do top patnáctky," sdělila Wostlová.

Ve finále se utká přibližně sto krásek z celého světa. "Mezi finalistkami vidím Miss Brazílii, protože to je dokonalost sama. Krásnější holku jsem neviděla. Miss Colombia, to je pro mě nej top modelka, Miss Japonsko je přátelská a velmi krásná," popsala své dojmy z dívek.

"Ale to je těžké popisování, protože jsou to holky z jiných zemí a jejich krása je prostě jiná, než na co jsme zvyklé," dodala. V první patnáctce by ráda ještě viděla dívky z Ekvádoru, Německa, Polska, Slovenska nebo Zambie.

Stres a únava

Wostlová se spolu s ostatními dívkami připravuje na finále už od konce září. Nejdříve se krásky poznávaly v Japonsku, poslední týden pak pilovaly v Číně choreografii na závěrečný večer. V něm se finalistky předvedou v národním kroji, večerních šatech a v plavkách.

"Zatím vnímám jenom ten stres a nedostatek spánku, který teď v poslední době mám, protože zkoušíme choreografii na finálový večer. Vstávám v šest a chodím spát v jednu ráno. Je to opravdu moc namáhavé, ale musím to vydržet. Těším se na finálový večer, na tu atmosféru a na vyhlášení," svěřila se Wostlová.

Závěrečná slavnost vypukne v sobotu ve 20:00 místního času. Třiadvacetiletá blondýnka s modrýma očima se zpátky do republiky vrátí v pondělí večer.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám