Hlavní obsah

Manželství trvalo jen pár hodin. Svědek ženicha shodil nevěstu ze schodů

Novinky, tcs

Svatba bývá šťastnou událostí, ale oslava se může pořádně zvrhnout, jak dokazuje případ, který tento týden projednával britský soud. Svědek ženicha totiž v opilosti napadl nevěstu a její rodinu. Poslední hřebík do rakve krátkému manželství zatloukl však sám ženich, když si měl vybrat, zda pojede s rodinou domů nebo zůstane utěšovat svou novopečenou manželku.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Slavnostní obřad se špatným koncem se odehrál ve velšském Ceredigionu už na konci července, dohru však měl až toto úterý, kdy jeden z ženichových svědků, odešel od soudu s pokutou a 240 hodinami veřejně prospěšných prací. O případu informoval deník Daily Mail.

Onoho svatebního večera zpočátku nic nenasvědčovalo tomu, že slavnostní den skončí pohromou. Steffan Wilson si s Erin Mason-Georgovou před několika hodinami řekli své ano a všichni svatebčané se náramně bavili na večírku, kde samozřejmě alkohol tekl proudem.

Tomos Wilson

Bujarému veselí samozřejmě podlehli i ženich s nevěstou, problém nastal ve chvíli, kdy se nevěsta s částí své rodiny snažila dostat opilého ženicha do postele. Samotného ženicha, který je vojákem z povolání, táhl do pokoje jeho bratr a svědek Tomos Wilson. Pranic se mu však nelíbilo peskování nevěsty a její rodiny a neváhal se ozvat.

Na svatbě se strhla hromadná bitka mezi hosty kvůli hudbě

Koktejl

Dle žalobce vyvolala konflikt Tomosova poznámka o tom, že „si bratr tuhle ženskou neměl nikdy brát“. Hádka nabírala na obrátkách a vyvrcholila tak, že se Tomos pokusil dvakrát nevěstu udeřit a následně ji zatáhl za šaty tak, že žena upadla ze schodů. Následně ještě napadl nevěstinu mladší sestru Dion, matku Lindu a starší sestru Cally držel pod krkem.

Odjet s otcem nebo zůstat s manželkou?

Tomos Wilson se hájil, že nikoho nenapadl. Konflikt prý odstartovala nevěsta, která měla svého opilého ženicha profackovat, až spadl ze schodů právě on. Na ženicha se pak měla vrhnout i jedna z jejích sester. Soud však jeho výpovědi, kterou podpořil jeho bratr, neuvěřil. I kvůli výpovědi manažera hotelu, který uvedl, že Wilson napadl i jeho a následně v hotelové hale zdemoloval několik věcí.

Steffan Wilson s Erin Mason-Georgovou na snímku z roku 2018

„Manželství skončilo na těch schodech,“ uvedl jeden ze svatebčanů pro deník Daily Mail. Dodal, že ženich měl na výběr. Odjet se svým otcem a bratrem či zůstat se svou ženou. Když se rozhodl odjet, byla to pro Erin poslední kapka. Manželství následně bylo anulováno.

Deset věcí, o kterých je dobré mluvit ještě před svatbou

Vztahy a sex

Tomos Wilson, bývalý vězeňský dozorce, musí krom veřejně prospěšných prací zaplatit náhradu škody všem poškozeným v celkové výši téměř 1000 liber (zhruba 30 tisíc korun). Mnohem hůř však dopadl jeho bratr a tehdejší ženich. V současné době totiž pobývá ve vazbě, protože počátkem prosince brutálně zmlátil taxikáře. Policie ho obvinila z pokusu o vraždu.

Reklama

Výběr článků

Načítám