Hlavní obsah

Maciuchová vytáhla přítele na ples, Adamovská křepčila se Štěpánkem

Novinky, efk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Největší herecké hvězdy televize Nova to umí na tanečním parketu pořádně rozjet. Jarní ples, který se uskutečnil na pražském Žofíně, toho byl skvělým důkazem. Tanečnicí večera se stala Zlata Adamovská, které sekundoval Petr Štěpánek.

Foto: Michaela Feuereislová, Novinky

Zlata Adamovská a Petr Štěpánek byli ozdobou parketu.

Článek

V seriálu Ordinace v růžové zahradě jsou Zlata Adamovská a Petr Štěpánek manželé. Na Žofíně se tak k sobě i chovali. Téměř se od sebe nehnuli a na parketu měli oči jen jeden pro druhého. Přesto však i nadále Zlata říká: „S Petrem Štěpánkem jsme jen velmi dobří přátelé!“

Opravdovou partnerskou lásku tak musely na Žofíně ukazovat jiné dvojice. Nejpopulárnější česká herečka Hana Maciuchová na ples dorazila v doprovodu svého dlouholetého přítele, vysokoškolského pedagoga Karla Pstružiny. I toho ale Maciuchová zaskočila bravurním pěveckým číslem, které si v průběhu večera střihla přímo na jevišti. „Snad jsem si neudělala ostudu,“ okomentovala svůj zpěv herečka. Naopak. Za své vystoupení sklidila zřejmě nejbouřlivější potlesk celého večera.

Foto: Michaela Feuereislová, Novinky

Hana Maciuchová se svým přítelem Karlem Pstružinou.

Staronovou lásku prožívá i herečka Kristýna Leichtová, která se opět vrátila ke svému příteli Štěpánu Benonimu. „Raději se k ničemu nebudu vyjadřovat,“ nechtěla prozradit o svém mileneckém návratu hvězda sitcomu Comeback.

Nechyběly ani další seriálové hvězdy jako Tomáš Matonoha s manželkou Lucií Benešovou, Pavla Tomicová, kterou doprovodil její manžel, čerstvý držitel Českého lva za film Pouta, Ondřej Malý, nebo Sandra Nováková se svým snoubencem Janem Nejedlým.

Foto: Michaela Feuereislová, Novinky

Kateřina Kornová na Žofín dorazila se svým synem Filipem.

Speciální garde měla Kateřina Kornová - tu na Žofín doprovodil její syn Filip. "On je velkým fanouškem Ordinace, tak se sem moc těšil, že tu potká své oblíbené herce," vysvětlila elegantní Kornová, která v oblíbeném seriálu sama hraje učitelku tance.

Foto: Michaela Feuereislová, Novinky

Ačkoliv šlo o ples, tak zpvák Matěj Ruppert to při svém vystoupení pojal hodně rockersky.

I zkušená učitelka tance by ale měla problém identifikovat pohyby, které v průběhu večera na pódiu předvedl zpěvák Matěj Ruppert. Toho pěvecké vystoupení natolik pohltilo, že si obnažil horní polovinu těla a zběsile se svíjel u mikrofonu. Zatímco starší hosté nad tím poněkud povytáhli obočí, přítomné mladé dívky byly nadšeny.

Reklama

Výběr článků

Načítám