Hlavní obsah

Lopezová se nevdala na radu čarodějnice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová (33) se rozhodla posunout svou svatbu s hollywoodským krasavcem Benem Affleckem (31) ne kvůli tomu, že ji ničilo mediální šílenství kolem "sňatku roku", ale protože jí to doporučila kouzelnice provozující voodoo.

Foto: Martin Lorenc

FK OEZ Letohrad

Článek

Jak v sobotu napsal britský list The Sun, Lopezová si několikrát měsíčně chodí pro radu k věštkyni Merle Gonzalezové. Ta praktikuje kubánské náboženství santeria, jinde v Karibiku známé jako Lukumi, pocházející ze směsi křesťanských rituálů a náboženství původně ze západní Afriky pocházejících otroků.

Gonzalezová několikrát prohlásila, že je kmotrou Lopezové, jež neudělá nic, co by odporovalo doporučení vědmy. Sousedé uvádějí, že Jennifer u čarodějnice stráví při návštěvě zpravidla až pět hodin. "Ano, provozuji santerii a jsem přítelkyní Jennifer Lopezové. Víc k tomu nechci říci," uvedla čarodějka. 

Svatba už stála milióny

Lopezová a Affleck minulý čtvrtek nečekaně uvedli, že svatbu odložili kvůli tomu, že někdo prozradil médiím podrobnosti obřadu, jenž se měl konat včera v hotelu Four Seasons poblíž kalifornské Santa Barbary. Pár už za přípravy utratil v přepočtu sedmdesát miliónů korun - jenom svatební šaty stály 20 miliónů a květinová výzdoba dalších deset miliónů - a najal si i tři falešné nevěsty, které měly odvést pozornost od místa sňatku. Pozvánky byly rozeslány okolo 400 hostům.

Nikdo už dvojici nezaručí intimitu a bezpečí před nájezdy hord zvědavých fanoušků a dotěrných novinářů. "Vzhledem k přílišnému zájmu médií jsme se rozhodli oddálit datum sňatku," napsala dvojice ve společném prohlášení. "Když jsme zjistili, že vážně pomýšlíme najmout si tři falešné nevěsty, uvědomili jsme si, že něco není v pořádku, že radostný a posvátný den by se mohl zcela pokazit," uvedli dále.

Reklama

Související témata:

Související články

Lopezová plánuje Affleckovi mateřskou dovolenou

Hollywoodští krasavci nemají se svým partnerkami zřejmě lehký život. Zatímco Jennifer Anistonová diktuje svému manželovi Bradu Pittovi jaké role může či nemůže...

Výběr článků

Načítám