Hlavní obsah

Lopezová a Affleck se jednou provždy rozešli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Jeden z nejostřeji sledovaných hollywoodských párů Lopezová - Affleck se definitivně rozešel. Snoubenci se rozhodli ukončit svůj vztah čtyři měsíce poté, co na poslední chvíli zrušili svatbu kvůli přílišnému zájmu veřejnosti a médií. V pátek o tom informoval zpravodajský server Ananova.

Foto: magistrát F-M

ilustrace - Domov se zvláštním režimem pro bezdomovce

Článek

"Mohu sdělit, že Jen a Ben ukončili svůj poměr a nepočítají s tím, že by se znovu dali dohromady," upřesnil Rob Schuster, hereččin tiskový mluvčí s tím, že si Lopezová přeje, aby "v tomto těžkém období bylo zachováno její soukromí".

"Jako obvykle nebudeme komentovat jejich soukromý život," přidal se Affleckův manažer Ken Sunshine.

Ještě v polovině loňského prosince se Ben dušoval, že i přes zrušený sňatek s Lopezovou stále chodí, zároveň připustil, že jejich vztah prochází nepříznivým obdobím. V poslední době se herec vyhýbal odpovědím na otázky ohledně případné svatby.

Lopezová a Affleck se poznali v prosinci 2001 při natáčení filmu Gigli, blíže se začali stýkat v srpnu 2002. Od té doby se tisk začal zuřivě zajímat o vývoj jejich vztahu, fotografové se mohli přetrhnout, aby zjistili, zda Lopezová stále nosí zásnubní prstýnek s růžovým šesti karátovým diamantem. Přílišný zájem se na odloučení herecké dvojice patrně podepsal nejvýrazněji.

Reklama

Související témata:

Související články

Affleck se o Vánocích vykašle na Jennifer

Ostře sledovaný hollywoodský pár Jennifer Lopezová - Ben Affleck letošní Vánoce a příchod roku prožijí odděleně. Zatímco Jen stráví svátky s chřipkou na lůžku,...

Lopezová dostala záchvat kvůli prstenu

Hollywoodská hvězda Jennifer Lopezová zažila perné chvilky, když zjistila, že jí z prstu sklouzl její zásnubní prstýnek. Zpěvačka a herečka, která...

Výběr článků

Načítám