Hlavní obsah

Lindsay Lohanová vydá knihu s erotickými fotkami

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečka Lindsay Lohanová vytváří novou knihu, která bude obsahovat její sexy snímky. Doufá, že se tak odpoutá z postu dětské celebrity a přiblíží se postu ženské ikony Hollywoodu. Dvacetiletá herečka se těší, až všichni uvidí její lechtivé snímky v knize, která se bude jmenovat Narcissist.

Článek

Lohanová doslova řekla: "Je to moje tělo. A já mám své tělo ráda. A mám ráda svoje prsa. A ne, nejsou falešná. Myslím si, že ženské tělo je daleko smyslnější než to mužské. Neříkám, že odložím vše, ale jsou tam jisté snímky, které mě bavilo fotit, cítila jsem se na nich uvolněně. Dokud je to vkusné, tak proč ne?"

Při jiné příležitosti se herečka zmínila, že je šťastná, že má znovu normální váhu. Los Angeles obviňuje ze svých dřívějších problémů se stravováním.

Reklama

Související články

Lindsay Lohanová se stala vyznavačkou kabaly

Mladičká americká herečka Lindsay Lohanová se stala vyznavačkou mystického učení judaismu kabaly. A to prý proto, že už má plné zuby reputace divokého dítěte,...

Výběr článků

Načítám