Hlavní obsah

Lindsay Lohanová se snaží zbavit závislosti na alkoholu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Lindsay Lohanová se usilovně snaží získat opět kontrolu nad svým životem a proto navštěvuje schůzky Anonymních alkoholiků. Dvacetiletá hollywoodská herečka tvrdí, že se jí podařilo odepřít si alkohol už sedm dní. Dala se také slyšet, že chce zanechat hýření na mejdanech a znovu se soustředit na filmovou kariéru.

Článek

"Docházím do AA, mimochodem už celý rok," svěřila se americkému časopisu People. "Do toho nikomu nic není. Proto je to anonymní! Neměla jsem ani jediný drink sedm dní... Když jdu někam do klubu, prostě nepiju. Popíjím se svými přáteli doma, ale nijak to nepotřebuju," dodala.

"Když se nenalévám, cítím se líp. Je to zábavnější. Chci prostě znovu najít rovnováhu. Moc jsem se do toho zamotala... Vyrážela jsem do podniků příliš často a uvědomovala jsem si to. Mám toho víc, proč žít, než jen tohle."

Lohanová, kterou někteří odborníci považují za jednu z nejtalentovanějších hereček současného Hollywoodu, debutovala v roce 1998 ve filmu Past na rodiče.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám