Hlavní obsah

Lehkovážná žena poznala na vlastní kůži sílu přírody

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zahrávat si s přírodou se nevyplácí. Přesvědčila se o tom jedna žena ze Španělska, která se na pláži v Santanderu úmyslně snažila uniknout před blížící se vlnou až na poslední chvíli. Zbytečný risk se jí nevyplatil, voda ji smetla a odnesla pryč. O několik desítek metrů dál vlna k jejímu štěstí ztratila sílu a pustila ji.

BEZ KOMENTÁŘE: Ženě se nepodařilo uniknout před vlnou (video je bez zvuku)Video: LiveLeak.com

 
Článek

Žena, jejíž identita nebyla zjištěna, se vracela s přáteli z pláže Sardinero. O vlně moc dobře věděla a z legrace před ní tančila a poskakovala. Utíkat začala až v momentě, kdy byla voda jen pár metrů od ní, už to však nestihla.

Vlna ji zachytila a nedala jí šanci uniknout. Jeden muž stojící na promenádě se jí snažil podat deštník, kterého by se chytila, ale byl moc daleko. Voda ji tak nemilosrdně nesla dál.

O kus dál se vlna dostala na volné prostranství pláže a zeslábla. Mladá žena se tak mohla vrátit zpět. Z incidentu vyvázla s modřinami od kamenů a především s pošramoceným egem.

Video natočil jeden z přihlížejících už 6. ledna, kdy Španělsko trápila silná bouře. Zveřejněno ale bylo až před pár dny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám