Hlavní obsah

Kylie Minogue prospívá terapie růžovou barvou

Novinky, tim

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SYDNEY

Nejen tradičními radami lékařů se řídí australská zpěvačka Kylie Minogue, která se v těchto dnech zotavuje z prodělané operace prsu. Pacientka si dopřává terapie růžovou barvou a věří, že se díky tomuto postupu bude brzy cítit lépe, než kdyby jej nevyzkoušela. Informoval o tom list The Sun.

Článek

Zákrok Minogue, při němž jí lékaři z prsu vyňali rakovinový nádor, byl úspěšný. [celá zpráva] Nyní je již zpěvačka v domácí péči, odpočívá v domě svých rodičů v Melbourne, kde jí kromě příbuzných dělá společnost její přítel, francouzský herec Olivier Martinez.

Již v době, kdy ještě pobývala v soukromé nemocni St. Frances Xavier Cabrini, na barevnou terapii myslela. Kvůli ní byly zdi jejího pokoje natřeny narůžovo. Stačilo prý zažádat místní personál, který jí s chutí službu prokázal.

I doma se Kylie barev vzdát nehodlá, trvá na tom, že barvy, jimiž se obklopuje, ovlivňují její zdravotní stav. Proto se teď nejčastěji obléká do růžové. I přátelé o tom vědí, proto jí zasílají dárečky právě v těchto odstínech.

Odborníci se shodují, že zpěvaččin nápad není zcela od věci. "Různé barvy skutečně mohou vylepšit náladu," uvedl jeden z nich s tím, že právě udržení pozitivního přístupu hraje při léčbě nemalou roli. Růžová je zároveň barvou mnohých charitativních organizací, které se angažují právě v oblasti rakoviny prsu.

Kvůli rakovině prsu Minogue odložila nejen koncertní turné, ale také mateřství. [celá zpráva] Plánovaná chemoterapie by přitom podle lékařů mohla pacientce způsobit doživotní sterilitu. Kylie však stále doufá, že se matkou jednou stane. "Odložili jsme dítě, ale modlíme se a věříme, že ne navždy. Miluji Kylie z celého svého srdce a opravdu si miminko přejeme," uvedl Martinez.

Reklama

Související témata:

Související články

Kylie Minogue má rakovinu prsu

Lékaři u australské zpěvačky Kylie Minogue objevili rakovinu prsu, která je podle nich v počáteční fázi. Kvůli dalším vyšetřením musela odložit své koncertní...

Podle některých médií je Kylie po operaci

Některá australská média uvádějí, že zpěvačka Kylie Minogue, která trpí rakovinou prsu, už je po operaci, kterou měli provést lékaři nemocnice na předměstí...

Výběr článků

Načítám