Hlavní obsah

Kristin ze Sexu ve městě se splnil dětský sen

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Kristin Davisová, představitelka Charlotte Yorkové MacDougalové ze seriálu Sex ve městě, si splnila své přání z dětských let. Díky kráse a slávě ji vybrala kosmetická společnost Maybelline jako svou reklamní tvář. Herečka se přiznala, že o podobné kampani snila od dětství.

Foto: archiv Nemocnice Přerov

Nové pracoviště magnetické rezonance je v přerovské nemocnici součástí radiodiagnostického oddělení.

Článek

Tmavovlasá seriálová hvězda se odmalička toužila líčit rtěnkami a stíny této značky. Byla to její tajná láska, o to víc ji překvapilo, když představitelé Maybelline přišli s nabídkou, aby se stala tváří nové reklamní kampaně.

"Bylo to velmi lichotivé. Jsem prostě marnivá holka. Když jsem byla malá a žila v Jižní Karolíně, kde nebylo moc co dělat, chtěly jsme si s kamarádkami vždycky ušetřit co nejvíc z malého kapesného, abychom si mohly koupit nové fialové stíny od Maybelline," vyprávěla Davisová.

"V té době mě samozřejmě ani náhodou nenapadlo, že bych mohla být pro propagaci takové věci někdy najata. A ono to vyšlo," s úsměvem popsala herečka svou novou pracovní nabídku.  

Právě seriál Sex ve městě Kristin umožnil, aby si při práci užívala péče předních maskérek. V roli Charlotte se mnohdy také našla. Seriálová postava má stejně jako Davisová zálibu v romantické a stylové módě, líčení, květinách a bytové dekoraci.

Reklama

Výběr článků

Načítám