Hlavní obsah

Krásky z České Miss přivítaly jaro nákupy bot a doplňků

Novinky, Jakub Kynčl
Praha

Blížící se jaro přivítaly vítězky České Miss 2009 ve čtvrtek 12. března v obchodním domě Baťa v Praze na Václavském náměstí, kde si mohly vybrat boty a další doplňky z pestrobarevné jarní kolekce. Trojici nejlepších z nedávného finále soutěže přivezl, jako správné hvězdy, luxusní vůz.

Článek

Krásky vešly do obchodního domu po červeném koberci, na sobě měly koktejlové šaty, střevíčky, šerpy a korunky vítězek. Hned se také staly středem pozornosti všech nakupujících.

:. Před obchodní dům přijely dívky luxusním vozem.

FOTO: Jiří Herman

Šek v hodnotě 50 tisíc korun předal České Miss 2009 Ivetě Lutovské zástupce společnosti Baťa Radek Hrachovec. První Česká vicemiss Tereza Budková se bude moci obout za 30 tisíc a druhá vicemiss Zina Šťovíčková za 20 tisíc korun. Slavnostního předávání se zúčastnila i první česká vicemiss 2007 Lilian Sarah Fischerová.

:. Česká Miss 2009 Iveta Lutovská s II. vicemiss 2007 Lilian Sarah Fischerovou

FOTO: Jiří Herman

"Samozřejmě jako každá žena mám ráda vysoké podpatky, jelikož není tajemstvím, že nám dělají hezčí nohy. Vysoké podpatky nosím ale spíš jen na večer. Přes den ale nosím většinou podpatky nízké nebo vůbec žádné. Přeci jen jsem docela hodně vysoká a už tak hodně lidí převyšuji a ty podpatky to jen umocňují. Navíc lítat na vysokých podpatkách po kočičích hlavách není nic příjemného, takže se určitě nebráním ani teniskám," řekla pro Novinky Česká Miss 2009 Iveta Lutovská.

:. Hlavním cílem aparátů byla jednoznačně Iveta Lutovská. Na fotce s Lilian Sarah Fischerovou (vlevo).

FOTO: Jiří Herman

Nová královna krásy Iveta Lutovská věnovala 10 tisíc korun ze svého šeku jejímu občanskému sdružení Slunce dětem, které pomáhá především nemocným a handicapovaným dětem. Vítězky čeká v nejbližší době předávání dalších darů od partnerů soutěže, mimo jiné i luxusních bytů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám