Hlavní obsah

Ani důmyslný úkryt zlodějku nespasil

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neortodoxní úkryt pro ukradené platební karty si vybrala třiadvacetiletá Halima Jumaová z Tanzanie. Při vybírání z bankomatu byla zadržena a policisté u ní objevili 23 kradených karet, které měla žena ukryté v choulostivých partiích.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Jumaová, jež patřila ke skupině zlodějů specializujících se právě na krádeže platebních karet, byla v polovině listopadu ve městě Dar es Salaam ostrahou spatřena, jak se snaží vybírat z více karet u jednoho bankomatu.

Pozorná ostraha banky však ženu zřejmě vyplašila a ta se dala na útěk. Souboj se zákonem nicméně nevyhrála a strážníkům se podařilo Jumaovou obklíčit a dopadnout. Následně pak podezřelou předali policii.

Vedoucí místního policejního oddělení Lazaro Mambosasa incident potvrdil. „Podle kamerových záznamů jsme zjistili, že žena vybrala z více kradených platebních karet množství hotovosti,” uvedl.

Důmyslný úkryt

Když policisté podrobili Jumaovou osobní prohlídce, objevili u ní 23 karet, které se snažila důmyslně ukrýt v intimních partiích. Ani to jí však nepomohlo.

Chtěli ukrást bankomat, buldozerem zbourali celou benzinku

Koktejl

„U podezřelé byly objeveny karty z celkem devíti bank. V současné chvíli probíhá další vyšetřování,” dodala policie ve zprávě.

Reklama

Výběr článků

Načítám