Hlavní obsah

Kouzelnický trik šeredně nevyšel. Muži hořela hlava v televizním studiu

Novinky, her

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V hrůzu nahánějící podívanou se proměnil kouzelnický trik v zábavném pořadu v jedné z dominikánských televizí. Speciálnímu hostu, americkému kouzelníkovi Waynu Houchinovi, začala po nepovedeném triku hořet hlava.

BEZ KOMENTÁŘE: Kouzelníkovi se nepovedl trik, hostu začala hořet hlava

 
Článek

K incidentu došlo v televizní show Blíže ke hvězdám. Houchin, který byl v Karibiku se svými kolegy na kouzelnickém turné, přijal pozvání mága Franklina Barazarteho do jeho show. O tom, že má být součástí takhle nebezpečného triku, ovšem neměl tušení.

Natáčení probíhalo hladce až do chvíle, než si Barazarte nečekaně polil ruce hořlavou kapalinou a z ničeho nic ji vetřel svému hostu do vlasů. Jak oheň vznikl, zatím není známo, ale Wayne Houchin se stal okamžitě živou hořící pochodní. Aby toho nebylo málo, Barazarte se snažil plameny uhasit tak nešikovně, že se oheň přesunul i na Houchinův obličej.

Po několika vteřinách se štábu podařilo oheň uhasit a šokovaného a popáleného Houchina okamžitě odvezli na pohotovost. Utrpěl popáleniny hlavy, obličeje, krku a pravé paže. Sám kouzelník z Kalifornie je přesvědčen, že šlo o regulérní napadení.

„Vůbec jsem nevěděl, že se mám stát součástí něčeho takového. Tohle nebyla součást žádného triku, ale obyčejný zločinný útok,“ uvedl Wayne Houchin na internetu.

Dominikánská televize, která pořad z logických důvodů neodvysílala, se k události zatím nevyjádřila.

Reklama

Výběr článků

Načítám