Hlavní obsah

Kidmanová rozdává tisícové spropitné

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Jako ve snu se cítil číšník z nejmenované newyorské restaurace, který měl to štěstí a obsluhoval hollywoodské hvězdy Judea Lawa a Nicole Kidmanovou. Jako spropitné od nich totiž dostal neuvěřitelných tři sta dolarů, v přepočtu zhruba devět tisíc korun.

Foto: Jakub Labor

Příspěvky za Vodovodu mohou návštěvníci vhazovat do válce na baru klubu.

Článek

"Nevěřil jsem svým očím. Sice nás navštěvují celebrity vcelku pravidelně, většinou ale dávají ještě menší spropitné než ostatní," řekl číšník.

Tři sta dolarů si číšník vysloužil paradoxně za to, že požádal oscarovou hvězdu o autogram pro svoji sedmiletou dceru. Právě rozdávání autogramů během jídla přitom slavným osobnostem vadí nejvíce.

"Jude Law mi děkoval za to, že jsem s žádostí o autogram počkal, až se oba v klidu naobědvají. Cenil si toho, že jsem je nerušil během jídla. Podle herce si gentlemani zaslouží odměnu," prozradil novinářům vrchní.

Kidmanová fanoušky neodmítá

"Nicole se mi s úsměvem podepsala na ubrousek, Law se zvěčnil na tři účty a pak mi vtiskl do ruky peníze se slovy, abych dal své malé holčičce od nich malý dárek. Nemohl jsem v tu chvíli popadnout dech. Oba mají velké srdce, ať se o nich v médiích píše cokoliv. Já ani nikdo z mých kolegů jsme ještě nic podobného nezažili," dodal číšník.

Kidmanová je svým kladným a vstřícným vztahem k fanouškům známá. Nedělá jí problémy vmísit se do davu lidí a rozdávat autogramy ostošest. Stejně tak dává velmi ráda vysoké spropitné, obzvláště však pohledným mladíkům.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám