Hlavní obsah

Kate Mossová nastoupila protidrogovou léčbu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britská modelka Kate Mossová se kvůli své závislosti na kokainu začala léčit pod dohledem odborníků. Po skandálu, který rozpoutaly fotografie, na nichž modelka šňupe, byla přijata na kliniku ve Spojených státech. Ve čtvrtek to napsala britská média.

Článek

Mossová se údajně léčí na klinice Meadows ve Phoenixu ve státu Arizona. Za noc se tam platí 4000 dolarů. Modelce se tam za tuto částku dostane léčby a terapie. Kromě závislosti na omamných látkách se tam prý hodlá léčit také z dalších problémů, které nebyly blíže specifikovány.

Zařízení Mossové doporučila australská modelka Elle Macphersonová. Sama se tam před dvěma lety léčila z deprese. Na klinice se léčily i jiné celebrity, mezi nimi například fotbalista Paul Gascoigne nebo britský televizní moderátor Michael Barrymore.

Pravidla ústavu jsou velmi přísná. Návštěvy jsou omezené, pacienti se s rodinnými příslušníky nesmějí v prvních čtyřech týdnech léčby vůbec setkat.

Mossová, která kvůli fetování přišla o lukrativní smlouvy, se už za své chování veřejně omluvila. Podotkla, že na sebe bere plnou zodpovědnost.

Reklama

Související témata:

Související články

Kate Mossová přiznala závislost na kokainu

Britská topmodelka Kate Mossová veřejně přiznala, že užívala drogu kokain. Je jí to prý líto, oznámila v sobotu Liv Asarnojová, tisková manažerka švédské módní...

Kate Mossová kvůli drogám přišla o kontrakt

Britská modelka Kate Mossová nakonec přeci jen doplatila na svou zkušenost s kokainem. Mezinárodní módní dům H&M v úterý vydal oznámení, v němž informoval...

Výběr článků

Načítám