Hlavní obsah

Kate Mossová kvůli drogám přišla o kontrakt

Novinky, DPA, ABC News

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britská modelka Kate Mossová nakonec přeci jen doplatila na svou zkušenost s kokainem. Mezinárodní módní dům H&M v úterý vydal oznámení, v němž informoval o rozvázání smlouvy s modelkou, která působila jako tvář značky.

Článek

Na modelčino fetování upozornil britský deník The Mirror. Uveřejnil fotky, z nichž vyplývá, že jednatřicetiletá Mossová šňupe kokain. [celá zpráva]

Původně se představitelé H vyjádřili chápavě s tím, že od nich modelka dostane "druhou šanci". Později své rozhodnutí přehodnotili.

"Společnost H se rozhodla zrušit reklamní kampaň s modelkou Kate Mossovou. Naše firma se od drog důrazně distancuje a už několik let se aktivně zapojuje do protidrogové prevence," píše se v prohlášení.

"Hodně našich zákazníků jsou dívky teenagerky," vysvětlili zástupci společnosti v prohlášení. "Po zvážení celé věci jsme usoudili, že Kate Mossová se neslučuje s naším jasným odmítáním drog."

Mossová má dále lukrativní smlouvy s firmami Chanel, Burberry a Dior. Vedení těchto domů se odmítlo k užívání drog modelky vyjádřit.

Reklama

Související témata:

Související články

Kate Mossová přiznala závislost na kokainu

Britská topmodelka Kate Mossová veřejně přiznala, že užívala drogu kokain. Je jí to prý líto, oznámila v sobotu Liv Asarnojová, tisková manažerka švédské módní...

Výběr článků

Načítám